Friday, August 26, 2011

just a happy ending




Assalamualaikum and selamat malam+selamat pagi
mesti ramai yang sibuk mengemas barang-barang nak balik kampung nih kan? nak-nak budak u.
aku pun baru je habis kemas barang. Excited? Memang laa! ^^,
Dah 4 bulan tak balik rumah woo. Rindu giler dah nih


Malam ni,aku nak cakap pasal pengakhiran yang menggembirakan. Kes apa pulak nih? Buad pengetahuan korang, secara officiallynya, aku and budak-budak ASPER yang lain dah habis sem 1. Sem 1 ok? Lagi dua sem nak kena tempuhi. Sabar ye hati? Hari ni, semua orang gembira, even lecturer pom nampak happy. Takder yang moody-moody hari nih. Semua happy jer. :D


kan aku dah cakap semua perempuan


kitorang happy ^^,


korang ada nampak ke lelaki lam gambar-gambar kat atas? Even sorang pun xda ok

Oh, lupa nak gtaw, semua budak kuliah aku perempuan. PEREMPUAN ok? Men are not allowed to enter. Haha. Kuliah kitorang jer yang semua perempuan. Kuliah kitorang dipanggil ' Flowers in the garden'
Sangat best kuliah semua perempuan. Nak buat benda tak senonoh boleh jer, tak der nak malu-malu nyer. Lagi best bila semua orang satu kepala. Rapat jer antara satu sama lain. syoksyok ^^,


So, hari nih last lecture. Cuma ada kelas math and lab kimia jer. Kebanyakkan students dah balik. Ok, jeles taw x =.=' Lab kimia tadi pun best, both students and Kak Ija, demo kimia kitorang pun dalam mood happy.


ni fatimah, tapi aku panggil dia dak :P


sementara tunggu nak masuk lab, snap luu gambar :P


with 'abang' <3

nak taw apa experiment last kitorang? jom tengok gambar kat bawah:


Limiting reagent :D


muka-muka bosan kacau solution.haha



  • it just a perfect day
  • and it had ended so smoothly
  • forever FLOWERS IN THE GARDEN :D

sayang korang<3



7 comments:

Nisa Rudzi said...

I love flowers in the garden tooooooo <3

bIskUt hAnGus said...

flowers yg cuncun n wangiwangi,hahaha <3

bIskUt hAnGus said...

flowers yg cuncun n wangiwangi,hahaha <3

Nisa Rudzi said...

sudah semestinyaa XD

miss tifa said...

waaaa!!!peymes nye aku~siap masuk blog hangg naaaa ^^

misz ezzy said...

waaa...gonna miss our sem !..forever FLOWERS IN THE GARDEN!!! yuhuu...

bIskUt hAnGus said...

sapo nih misz ezzy ea?dra dlu agy ttye2 ehh..love korang lah <3