Wednesday, September 14, 2011

finally..



Assalamualaikum semua :D

dah lama aku tak update blog.. Jeles jugak tengok kawan-kawan update blog pasal raya, balik kampung etc.. Aku bukan tak nak update, tapi sebab minggu cuti raya haritu, aku sibuk study. Ada ke patut buad minggu raya tu as minggu study week? Kejam woo UPM nih. naik raya dah final exam. Kalau test boleh tahan lagi. Redha jela. Aku nih bukan bijak pandai cam kawan-kawan aku yang lain, so kena laa usaha lebih. Untuk kebahagian ma abah aku jugak. 

Bercakap pasal raya, seriously aku tak rasa pun macam raya. Masa malam raya tu memang tak de feel nak raya esok. Raya aku taon ni agak hampa laa. Aku tak sempat pun nak pi umah mak-mak sedara aku. Sebelah abah memang aku tak sempat jumpa. Sedih siot lorr:(

Raya taon nih baju raya baru sepatutnya dua pasang tapi aku suruh mak sedara aku jahit satu pasang jer.  Baju yang satu lagi tu cuma kain je xsiap lagi. Aku tak nak laa susahkan mak cik aku,kebetulan pulak dia demam masa tu. Lagipun aku ada bawak balik baju kurung yang aku pakai kat U. So, orang bukan tau pun baju tu baju raya ke tak:P

First time kot taon nih tak buad open house. Sedih jugak. Hukhuk. Adik aku nak upsr, Parents aku pulak sibuk urus perkahwinan sepupu mama aku. Tapi aku tak kesah pom. Next year kan ada lagi?

HAri ni dah masuk empat hari duk rumah tapi tak berupdate jugak. Laptop skrin pecah woo! sobsob :'( Menagis woo.. Sebenarnya laptop tu masa raya skrin dah start pecah.. Tp still bolek guna. Masa sebelum balik terengganu, dah half laptop skrin warna hitam. Memang tak boleh nak guna laa.. Kalau duk kat rumah pom banyak online guna fone je.

Banyak gamabr aku nak share dengan korang. Tapi aku just guna laptop mama.. Laptop mama tak de bluetooth. Sedih lagi.. SobsoB. Dahlaa tukar skrin laptop habis RM450 ok? Takkan aku nak biar abah bayar semua tu. Serious bosan giler duk kat rumah. Kita jer cuti sem. Uni lain tak cuti2 pun. Bosan bosan =.='

Next week dah masuk sem 2. Hopefully aku boleh buat yang lagi terbaik sem depan. Tak taw laa result sem1 camner. Dubdab dubdab.. Bimbang ohh >.<



Aku cuma pegang apa yang En Zul cakap.
'We do the best, Insyaallah Allah will do the rest'


Everything we do, Allah knows what is the best for His ummah. I love Allah :)

entry  tak de kaitan dengan tajuk.
bahahaha

2 comments:

nick dot anis said...

gud luck tau exem:-)

bIskUt hAnGus said...

dah habis laa dear:) tgu result final exam je nih:)