Sunday, August 7, 2011

thanks a lot dear



Assalamualaikum and selamat pagi semua:)
Mesti ramai yang tak tidur lepas sahur ni. Aku tenggok kat fb pom ramai yang online.
Di pagi yang mulia ini, aku nak ucap bebanyak terima kasih untuk sayangg aku yang baik hati menawarkan diri nya untuk mengedit blog aku. Tanx dear..Terharu sangat:')
siapakah dia? Jeng..jeng..jeng














iloveyou<3

rajin kan dia nak edit blog aku? Mesti ada yang tertanya-tanya macam mana aku kenal dia. Aku kenal dia dekat facebook. Dia kawan BabyDiera. Aku rasa tertarik nak add dia. Sejak tu laa aku kenal dia. Rara ni nice orang nyer. Aku selalu baca blog dia. Dekat blog dia, semua cerita, rara tulis. sedikit sebanyak aku taw pasal life dia.

About Rara:
Rara nih comel<3 even dia selalu cakap dia hodoh, tapi kat ati aku, dia tetap comel. Kenapa? sebab dia baik. Tak guna jugak kalau muka lawa tapi perangai macam s***n. Kan? Rara ni baru 21 tahun. cuma beza 3tahun dengan aku. Dulu rara stay kat Petaling Jaya. Kat blog Rara, aku taw dia rindu nak balik PJ. yelar, kalau korang stay lama kat tempat tu, ada ramai besties, mesti korang akan rindu tempat tu kan? Now Rara stay kat kelantan. Tak jauh sgt dengan Terengganu. niat nak jumpa Rara ni ada, tapi sebab masa n jarak tak dapat lagi nak jumpa. Insyaallah,kalau ad jidoh kita jumpa yee Rara<3

Hari tu Rara ada wall kat Fb aku. Dia cakap dia nak datang terengganu. Mana taw dapat jumpa ker. Aku nak sangat jumpa dia tapi masa tu aku dah ada kat UPM. xboley laa nak jumpa T__T

To Rara sygg:
thanks a lot sebab sudi edit blog i. and i really like it. Simple and nice:)
sorry jugak sebab nak edit blog i, u kena ambil masa yang panjang sebab line broadband u yg sgt lembab. sorry dear.. Walaupun u tak reti nak buat header untuk blog i, but i really appreciate it dear:')

thanks Rara sygg<3
*iloveyou*

4 comments:

Rara Faramyza said...

tertempek muka ku yg hodoh disitu. hahaha. thanks sygg letak muka i kat blog you. alahaiii. terharunya saya :')

bIskUt hAnGus said...

hee..u slalu ckp u huduh..nope laa sygg..u comel ok?<3 lg meriah blog i dgn gmbr u 2.haha..i ska gmbr 2..i sptutunya ucp tanx taw?:)

Photophobia eyraa ! said...

bilaa baca entryy neyy . mcm terharu smbil layan lagu kat blog neyy . ouhh . serious SWEET gilaaa !

bIskUt hAnGus said...

eyraa: tanx sygg sbb sudi bca?sweet? nope laa:) dgr ehh lgu lam blog nih?hehehe..tanx dear:)