Wednesday, May 9, 2012

its already 4 months



Assalamualaikum si kacak dan si comel sekalian :D
*buat macam ada jer org baca blog aku nih =.='
Harini setelah empat bulan berlalu, baru aku berdaya nak mengupdate blog nih. Bukan apa, aku dah janji dengan diri aku sendiri yang aku nak puasa blogging empat bulan sebab aku nak fokus on final sem aku nih. 

Alhamdulillah, segalanya telah dipermudahkan-Nya. Terima kasih ya Allah. Yes guys, aku secara rasminya telah menamatkan Foundation in Agricultural Science ^^,


i will miss this place :'(. Aku akan rinduu kat:

-mak cik kafe yg masak sedap+murah, 
-akak n abg lab yang kadang-kadang garang, kadang-kadang menggila, ngeh3 :P
-demostrator fizik,kimia and bio
-rindu nak beli air 'gedegang' dekat ASPer
-nak semayang kat surau bawah
-usha lecturer kat bilik bawah and macam-macam lagii. T____T

Lab Fizik :)

Lab Kimia <3

Lab Bio ^^

tempat yg banyak kenangan suka dan duka :)

Sabtu lepas, selamat sampai  Terengganu, bumi kelahiran tercinta pada pukul 11.30 malam.
Already miss my babies :( 
*they are awesome <3*

kuliah enam, always in my heart. :)

Siapa cakap kuliah semua perempuan tak best? Awesome man!
Mereka banyak mengajar aku erti sahabat yg sebenar. Who are friends, and who are enemies :)

Banyak benda aku nak cerita, pasal bunga-bunga, dinner, awesome girlfriends and sooooo manyyy morreee.Malam nanti, aku update lagi. Insyaallah :)




3 comments:

miss tifa said...

i loike that mama ! ahhh, rindu kan. tsk tsk tsk :'(

hambaNya said...

lap and mop u too lah mama..haha

bIskUt hAnGus said...

tifa: heee. yup, rinduuh st3. mla2 blk hritu pn dh nages..wooo T____T
syaza: kau pn ad blog ehh? eheee. i love you too laaa sygg <#