Thursday, May 10, 2012

ASPer Gala Dinner- Part 1

Assalamuaalaikum dan selamat tengahari semua ^^,
Hari ni, aku nak bercakap pasal ASPer Gala Dinner. Kn semalam aku dah janji yg banyak cerita yg aku nak update. Ye, aku memang lewat pom update pasal dinner nih >.<
Tak kisah laa, janji aku nak cerita jugak. Siapa tak nak tahu, boleh laa tekan simbol X kt hjung sblh knan tu yer? :P


Maka 15 April tu, berlangsung laa majlis ini. Majlis ni dimulakan dengan kehadiran Pengarah, lecturer dan staff sambil diiringi oleh HICOM. Overall majlis nih awesome amn! ^.^
tak nak cakap banyak, jom kita tgk gambar pulak

Pengarah, lecturer dan staff yg hadir

barisan penari yg memeriahkan majlis makan malam ASPer. Yg menari ni, budak-budak batch kitorang jugak, budak fast track ada sorang. Junior aku tuh. hahaha

gift exchange. Aku dapat mug comel sgt, tp xtahu siapa yg bagi. Aku tahu siapa dpt hadiah aku. :P
Depends atas kita nak bagitahu tak yg kita bg hadiah tu kt org tu. Kita tak tahu siapa bg kt kita, n kita xtahu siapa yg dapat hadiah kita. Kepada pemberi hadiah, terima kasih ^^

terima kasih kpd anda semua yg berjaya memeriahkan lagi ASPer Gala Dinner :)
drummer dia awesome.  haha. 

meet Izzat Bazaie, vokalis utk malam itu. He's a vlogger. Aku tak pernah cakap pun dgn dia. Hoho.
 Next entry, aku akan upload video-video kuliah.
Nanti blh laa subscribe dia ^^.

Nama dia Hasif kalau tak silap aku laa. Suara dia best. Dia pernah wakil sekolah dia dalam nasyid sampai peringkat antarabangsa <------ni roomate aku yg cerita
suara dia lagi sedap dari penyanyi asal. Meremang bulu roma dengar dia nyanyi lagu 'Hampir ku Menjejakinya'

pintu masuk yang comel <3

Tema malam tu adalah 'Moonlight and Roses' 
Jutaan terima kasih kpd mak sedara aku yang sanggup menyiapkan jubah ni. Terima kasih kepada abah yg sudi mengepos jubah nih. Tudung tu, beli and jahit sendiri yer? Hohoho
Sekarang nih, dah jatuh cinta dgn jubah <3

Me and Athirah Hazwani. Dia memang suka buad muka macam tu *konon comey laa tuh. Hahaha

Guys, meet my twin, Aisha. Kitorang kongsi minat yang sama. We both do love Avenged Sevenfold :)

Separuh dari budak kuliah aku, kuliah enam. Dikenali sebagai, Flowers In the Garden :)
Mereka laa buah hati aku, teman gelak ketawa. They are so sweet :')
Thanks to Zurain for the rose :P


The only one kawan lelaki aku kat sini. Haha. Meet Zharif, Ketua pengawas sekolah aku dulu :)

Sampai disini dlu Part 1 okehh?  Nanti aku sambung balik Part 2. Wait and see oke?
Thanks syg2 sekalian ^^.


ASPer Gala Dinner,
Let the memories, remain in our heart


5 comments:

Zur Ain said...

oh,,,,,,,,,,,,,,aisyah,,miss u so mucchhh..............huhuhux.....:P

bIskUt hAnGus said...

hahaha. hang xckp pn ak dh taw. muahaha :P

bIskUt hAnGus said...

hahaha. hang xckp pn ak dh taw. muahaha :P

nazirahalia said...

mama..suka gila lagu nie..so sweet ^^

bIskUt hAnGus said...

hahaha. lagu feveret aku :)
terima ksih sygg <3