Monday, May 14, 2012

ASPer Gala Dinner-Part 2




Assalamualaikum comel-comel sekalian ^^,
Harini nak sambung pasal ASPer Gala Dinner. Dah tengok yang Part 1 haritu?

Meh kita sambung Part 2 pulak. Kali nih, aku nak tunjukkan semua gambar budak kuliah ASPer batch 7. Total kelas kuliah ada 8. So, lets pictures speaks louder than words okeh? <3

 Kuliah 1 :)

kuliah 2 :)

 kuliah 3 :)

 kuliah 4 :)
 kuliah 5 :)
the only kumbang dalam kuliah nih :)

meet my sweet babies :)
kuliah 6 :)
sangat seronok kuliah semua perempuan, no doubt ^^.
i miss them, a lot T___T

kuliah 7 :)

 kuliah 8 :)


Even aku tak kenal semua orang, even tak pernah cakap, tp kita tetap ASPerian 
once and forever ASPerian. :)
Kepada yang selalu senyum tu, thanks. Jujur, aku tak kenal sangat jejaka-jejaka dan cewek-cewek kat ASPer nih. Antisosial kah aku? =.='

ASPer banyak mengajar aku erti kehidupan. Yang banyak megubah hidup aku dari jahil samapi sekarang. Kepada mereka-mereka yang selalu menasihati aku tentang Pencipta kita, terima kasih yang tidak terhingga.
You do change me a lot guys :)

p/s: terasa nak buat part 3 pulak. ahhaha :P 

2 comments:

miss tifa said...

ma, gmbr K2 tu sama dgn K3 . bru nk usha abg hensem K2 . LOL :P

bIskUt hAnGus said...

laa, yeke?hahaha. serious xprasan :P