Thursday, June 28, 2012

New look, simple but nice

Assalamualaikum semua :)
Dah lama aku tak update blog. Hehe. Duk umah ni malas pulak nak menaip. Dua minggu demam, sekarang Alhamdulillah dah kurang sikit. Ada tak siapa-siapa yg comey lottey perasan ada something berubah? Yup, blog dah bertukar wajah.
More simple but I looooveeeee ittt!! 


Thanks a lot to my dear Rara sebab tolong editkan blog I. Love you sayang. ^^.
Aku memang xreti nak edit-edit blog nih, Rara ni laa yg sudi edit blog aku. Rara ni kawan alam maya aku. Kenal kat Facebook. She's sweet, kind. Walaupun tak pernah jumpa, tp dia baik sangat dengan aku. Thanks dear. :)

Meet my dear Rara. Suka tengok dia pakai tudung. Cantek. Alhamdulillah :)

Dah plan nak jumpa dia kat kelantan, tp tak tahu bila laa nk sampai kelantan. Padahal jiran sebelah jerr kelantan tu. Haishh >..<
Insyaallah kalau ada rezeki kita jumpa ehh Sygg? ^^.
Part paling best, aku sukkaaaa gilakk tengok header tu. Simple but very nice. Thanks Syg :)

Sekarang blog dah ringan sikit, share and like button pun dah buang, widget pn dah buang sikit-sikit. .  Tak kisah laa orang nak like ke, share ke tak sebab aku menulis ni ikhlas. Niat aku cuma nak share cerita. Allah tahu niat aku :)

Apa pendapat korang tengok rupa baru nih? 




4 comments:

miss tifa said...

very lovely ! haiyoo ma, so envy lahhh . haha

Azzah said...

comelnya...serius.:)

SITOT said...

cantikkknyeewsss

cikbiskuthangus said...

@tifa aka timah: hehe. thanks dear :) tu pn org yg editkan :)

@azzah:thanks dear. blog awk lg cntek tw? gram tgk2 doodles tu :P

@sitot: thanks awk :)